Contactformulier

Psyche in Evenwicht heeft het zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met privacygevoelige informatie hoog in het vaandel staan. Daarom gebruiken we ZIVVER om privacygevoelige informatie met u te delen en versturen we de informatie uitsluitend beveiligd en versleuteld. Psyche in Evenwicht heeft ervoor gezorgd dat ook wanneer u voor de eerste keer contact opneemt voor een vraag of voor meer informatie, u dit op een veilige manier kunt doen. U kunt de onderstaande groene knop gebruiken om het beveiligde contactformulier te openen.

Voor verwijzers

Voor een directe doorverwijzing kunt u veilig contact met ons opnemen via onderstaande knop. U kunt veilig en gemakkelijk een verwijsbrief of overdracht als bijlage toevoegen; de werkwijze van een veilig bericht sturen via ZIVVER is vrijwel gelijk aan die van een standaard email.

Online behandeling

De online behandeling werkt alleen met de browsers Google Chrome, Firefox, Opera of Safari. Mocht u deze pagina nog niet in één van deze browsers geopend hebben, klik dan niet op onderstaande groene knop, maar open eerste deze pagina opnieuw in één van de genoemde browsers. In verband met uw privacy is het van belang dat u de browser altijd in een zogeheten "privé/ incognito" modus opent. Als u deze pagina reeds in een privé/ incognito modus geopend heeft, kunt u op onderstaande knop klikken. Er wordt dan een nieuw inlogscherm geopend en u hoeft dan alleen op "Volgende" te klikken (het juiste emailadres is al ingevuld) en het wachtwoord in te voeren dat u voor de behandelsessie heeft doorgekregen.