Samenwerking

Waarneming

Psychologiepraktijk Psyche in Evenwicht werkt nauw samen met De Koning Neuropsychologie (www.dekoningneuropsychologie.nl). Tijdens een vakantie of bij een langdurige ziekte kunnen er, indien nodig, tijdelijk gesprekken plaatsvinden bij collega dr. Inge de Koning, klinisch neuropsycholoog (BIG-nummer 79051432025), telefoonnummer 06-24933935.


Collectief voor (neuro)psychotherapie en psychologie

Psychologiepraktijk Psyche in Evenwicht en De Koning Neuropsychologie maken beiden onderdeel uit van het Collectief voor (neuro)psychotherapie en psychologie. De praktijkhouders, dr. Hanane Oosterwijk-El Hachioui en dr. Inge de Koning, hebben beide een jarenlange ervaring als behandelaren op de afdeling Neurorevalidatie bij Rijndam Revalidatie en de afdeling Neurologie van het Erasmus MC en hebben veel expertise opgedaan in het diagnosticeren en behandelen van mensen met hersenletsel en hun naasten. Ook zijn ze intensief betrokken bij het verrichten van wetenschappelijk onderzoek en bij opleidingstrajecten van zowel basispsychologen als GZ-psychologen en psycholoog-specialisten.


Verwijzers

Psyche in Evenwicht werkt samen met huisartsen in de regio en Rijndam Revalidatie. Er is momenteel nog geen samenwerking met een psychiater. Als er medicatie nodig blijkt te zijn, dan zal er contact gezocht worden met de verwijzer.