Contactgegevens

Rivium 2e straat 22-30

2909 LG Capelle aan den IJssel

06-28267366

Carousel imageCarousel image

De ingang van de praktijk bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw op de hoek van de Rivium Boulevard en Rivium 2e straat.

Auto

Psychologiepraktijk Psyche in Evenwicht is gevestigd in kantorenpark ‘Rivium’ in Capelle aan den IJssel op korte afstand van de diverse in- en uitvalswegen. Vanuit Rotterdam centrum is de afstand slechts 5 km. Het Rivium kantorenpark is direct gelegen langs de Rijksweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen), met een aansluiting op het Rotterdamse wegennet (de rijkswegen A20, A15 en A13). De bereikbaarheid per auto is hierdoor uitstekend. De praktijk bevindt zich op de hoek van de Rivium Boulevard en Rivium 2e straat.


Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt van het gebouw. U kunt bijvoorbeeld in Rivium 1e, 2e of Rivium 3e straat parkeren. Het parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw is uitsluitend bestemd voor de bedrijven die in het gebouw gevestigd zijn. Er geldt ook een wegsleepregeling; u loopt het risico dat uw auto weggesleept wordt. Indien u toch op het parkeerterrein parkeert, dan zijn de kosten van het wegslepen voor uw eigen rekening.

Openbaar vervoer

De bereikbaarheid van het Rivium kantorenpark is ook per openbaar vervoer goed. Het is gelegen nabij metro-/ busstation Kralingse Zoom en ook goed bereikbaar vanaf station Capelse Brug. Vanaf de Capelse Brug zorgt bus 91 voor een directe verbinding met het Rivium kantorenpark. U stapt uit bij halte Rivium 2e Straat. De praktijk bevindt zich op de hoek van de Rivium Boulevard en Rivium 2e straat.

Openingstijden

Donderdag om de week en vrijdag wekelijks: 9.00 - 17.00. Buiten deze tijden verwijzen we u voor spoedzaken naar uw huisarts of huisartsenpost.


Telefonisch

06-28267366 (telefonisch spreekuur vrijdag 12.30-13.00)

U kunt contact opnemen voor meer informatie of direct een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking. Op vrijdag is er van 12.30-13.00 een telefonisch spreekuur. Buiten deze tijd om is Psyche in Evenwicht minder goed te bereiken in verband met de behandelingen die op dat moment gegeven worden. Uiteraard kunt u het altijd gewoon proberen. Bij geen gehoor vult u bij voorkeur het contactformulier in of u laat een voicemailbericht achter met uw naam en telefoonnummer. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Wachtruimte

U kunt zonder aan te bellen naar binnen en in de centrale hal op de zwarte stoelen plaatsnemen totdat u opgehaald wordt.

Carousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image