Contactgegevens

Online praktijk

Het coronavirus heeft ons leven drastisch veranderd. Het heeft een grote impact op onze manier van werken. In de zorg heeft er een versnelde digitalisering plaatsgevonden, waardoor behandelingen die zich daarvoor lenen ook zonder face-to-face contact voortgezet konden worden. Psyche in Evenwicht is met deze ontwikkeling meegegaan om op afstand toch de juiste zorg te kunnen blijven bieden. Deze manier van werken is dusdanig goed bevallen dat de praktijk alleen nog online behandelingen aanbiedt. Ook EMDR kan online toegepast worden.

De gesprekken worden gevoerd door middel van een beveiligde beeldbelverbinding. U kunt in uw eigen vertrouwde omgeving werken aan uw klachten. Voor meer informatie over de online werkwijze zie beeldbellen.

Uit recente studies blijkt dat online behandeling een zeer effectieve vorm van behandeling is. Uit een meta-analyse waarin 24 studies zijn onderzocht blijkt dat psychologische behandeling via beeldbellen effectief is voor het behandelen van verschillende psychische stoornissen, waaronder PTSS, angststoornissen en depressie.

Varker, T., Brand, R. M., Ward, J., Terhaag, S., & Phelps, A. (2019). Efficacy of synchronous telepsychology interventions for people with anxiety, depression, posttraumatic stress disorder, and adjustment disorder: A rapid evidence assessment. Psychological Services, 16(4), 621–635. psycnet.apa.org/doi/10.1037/ser0000239

Openingstijden

Vrijdag: 9.00 - 17.00. Buiten deze tijden verwijzen we u voor spoedzaken naar uw huisarts of huisartsenpost.

Telefonisch

06-28267366 (telefonisch spreekuur vrijdag 12.30-13.00)

U kunt contact opnemen voor meer informatie of direct een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking. Op vrijdag is er van 12.30-13.00 een telefonisch spreekuur. Buiten deze tijd om is Psyche in Evenwicht minder goed te bereiken in verband met de behandelingen die op dat moment gegeven worden. Uiteraard kunt u het altijd gewoon proberen. Bij geen gehoor vult u bij voorkeur het contactformulier in of u laat een voicemailbericht achter met uw naam en telefoonnummer. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.